Door zijn nieuwsgierigheid gedreven ontdekte Dr. S.K. Ramesh steeds nieuwe wegen om alles mogelijk te maken in het leven. Tijdens zijn 39 jaar ervaring als arts besefte hij steeds meer dat er zich  in ons, mensen, een groot potentieel bevindt, dat ons kan helpen om onze volledige vervulling op aarde te ontplooien.

Toen Dr. Ramesh besefte, ondanks het feit dat hij een gerenommeerd chirurg was, dat de geneeskunde geen passend antwoord had voor vele kwalen, wou hij hier een oplossing voor vinden. Zo ontdekte hij  dat veroudering ontstaat door ziekten en ziekten door permanente stress. Deze vernietigende lijn kan doorgetrokken worden naar elk aspect van het leven, elk beroep en elke organisatie, enkel de terminologie is dan verschillend.


Maar waarom krijgen mensen stress? Normaal gezien beschikt het lichaam over buffers om deze stress te neutraliseren, echter, door gebrek aan energie lukt dat niet meer…


Youtube

Copyright © 2017 Dr. Segu Krishna Ramesh. All rights reserved.

 

Twitter
English / Inglés / Inglês / Engels Portuguese / Portugués / Português / Portugees

Zijn aanwezigheid, hoe hij spreekt en hoe hij je aankijkt, zijn aanrakingen en adem,  brengen de healing op gang en zet jouw genezingsproces in beweging.
Hij zegt dat hij niet bevoorrecht is om deze staat van bewustzijn te bereiken, maar dat iedereen  dat kan. Duizenden mensen staan te wachten om zijn aanraking te voelen, de ‘trio touch’ : linkerwang (zuivert het verleden), rechterwang (zuivert de toekomst) en het voorhoofd (brengt je naar het NU).

“Eenvoud, eenvoud, eenvoud is de enige sleutel tot succes.” - Dr. S.K. Ramesh